Wednesday, August 14, 2013

Pozivnica za venčanje

Kako do najsavršenije pozivnice za venčanje?

Najprostije rečeno, važno je napisati kvalitetnu pozivnicu kako bi vaši prijatelji i rodbina mogli biti zadovoljni. Jako je važno da se oni osjećaju ugodno, ne samo na venčanju, nego i kad prime poziv. U tom trenutku oni osjećaju euforiju, a uz dobru pozivnicu euforija i sreća mora da bude još veća.

Predlažemo da osmislite nešto najjednostavnije moguće. Neophodno je da navedete tačan datum i vrijeme održavanja svadbenog veselja, jer se neretko desi da mladenci u žurbi zaborave da upišu tako jednu krucijalnu stvar. Zato budite oprezni i dobro vodite račnuna da ne napravite sličan propust.

Neophodno je da navedete precizno i sopstvena imena na pozivnici, to je bar lako.

Pored svega, najbolje bi bilo da postavite neka liepa ukrasna slova, da sve ostavlja izrazito romantičan utisak, jer je svadba sama po sebi, tj. po svojoj suštini veoma romantična pojava.
Kako biste otklonili ovu prepreku prilikom organizovanja svadbe, najbolje je da uključite Word i tamo u fontovima odaberete odgovarajući font. Ako ste u nedoumici, možete se obratiti stručnjaku za organizovanje svdbi i sličnih svečanosti.

Neka vam je srećno!

Čestitke za kuma i kumu

Kume, želimo ti puno sreće, uspeha i ljubavi.

Neka ti je srećno ovo venčanje (krštenje).

Dragi kumovi, želimo vam puno sreće u budućnosti, kao i našim mladencima. Neka vas na vašem putu prati sunčeva svetlost i neka vas ta svetlost vodi u mir i blagostanje.

Treba da nailazite na razumevanje okoline i svih onih do kojih vam je mnogo stalo.

Život se meri onim trenucima koji nam mogu da oduzmu dah...neka je sa srećom.


Popular Posts