Thursday, January 9, 2014

Sms čestitka za Krstovdan - poruke

Naša crkva i svi njeni vernici proslavljaju Krstovdan, za tu priliku neophodno je napisati prigodne čestitke za naše najmilije, na taj način obeležava se još jedan veliki praznik i prisećamo se uspomene na dan kad je carica Jelena, majka cara Konstantina, na putu prema Svetoj zemlji  u ruševinama hrama pronašla Časni krst na kom je bio razapet sam Isus Hristos na brdu Golgota.

Dragi prijatelji, hrišćanski vernici od srca vam želim srećan praznik Krstovdan!


Besplatne najlepše sms čestitke za Pravoslavnu novu godinu

Dok toplina tvoja greje moju dušu,
dok mi srce žudi u tihoj noći ovoj,
ti seti se mene i ljubav mi pruži,
gledajući tvoje lice u godini novoj.

Srećna ti Pravoslavna nova godina najdraži moj...

Uz stihove ove pesme uživaj...Kosovo je srce Srbije.




Srećna Srpska/pravoslavna nova godina - sms

Seti se predivnog mirisa ruža, uz sveće i zvuke lagane mozike, kada smo oboje bili goli. Srećna nova godina, najdraži/a.

Puno radosti, sreće i veselja i neka ti se ostvari svaka tvoja želja, da ti osmeh nikad ne napusti lice, tebi želim najdraža ružice. Srećna Srpska nova godina!

Odbrojavam sate i stalno mislim na te, na tebe ljubavi moja, srećna ti godina tvoja!

Neka ti se u novoj godini (srpskoj) ostvare sve lepe želje i snovi, a one ružne želje i snovi neka te napuste zajedno sa starom godino i na taj način odu u nepovrat. Ti zaslužuješ sve najbolje jer si moja sreća i moja najdragocenija ljubav, jedina moja/jedini moj... Srećna i berićetna nova godina... pusa.

Kako je lepo što si tu, tu pored mene, kako svojom ljubavlju i toplinom odagnavaš sumorne misli i uveseljavaš me svojom toplinom i svojom razdraganom dušom, dušom koja je puna ljubavi prema celom svetu. Jer ti si jedinstvena i neponovljiva..zato ti čestitam Novu godinu u ovim hladnim januarskim danima i željno čekam tvoje pismo. Primi beskrajan izraz moje savršene ljubavi najdraža moja/moj.

Misli samo kad ćeš mi doći, 
u srcu poruku skrivam,
ljubavi moja, srećna ti godina nova!




Srpska nova godina - čestitke i SMS poruke

Želim ti da se puno raduješ, smeješ i veseliš, želim da ti se ostvare sve želje i da ti osmeh nikad ne napusti lice i to nisu sve želje tvoje najbolje drugarice, jer sve one ne mogu da stanu na listu, zato neka ti je sretna Nova pravoslavna godina!

Ne obaziri se na tugu koja te okružuje, potrudi se da što više voliš druge i ne dopusti da ti snove neko ruši, nego ih sve u ovoj godini ostvari. Srećno!

U sat kad kazaljke se sklope, stojim pred vratima i odbrojavam misli moje, a mislim na tebe i želim ti mnogo sreće, zdravlja i ljubavi, nojdraži moj! Neka ti je srećna naredna godina!

Mnogo sreće i lepih snova, nek ti donese godina nova!

Dok poruku čitaš ovu, čekajući i godinu novu, moje ti srce šalje želje neka traje to veselje! Srećna Srpska nova godina.

U novoj godini želim ti mnogo seksa, zato mi se javi, ljubavi moja...

SEKSI NOVOGODIŠNJE PORUKE

Додајте натпис

Popular Posts