Wednesday, January 29, 2014

Bezobrazne rođendanske čestitke









Ponekad poželimo da našim voljenima pošaljemo nešto što će zagolicati njihovu maštu, nešto što će probuditi ushićenje i pozitivnu energiju. Zato je tu bezobrazni sms da nas uputi u čari svih pojedinosti koje su svojstvene za čestitke sa bezobraznom pozadinom i značenjem.

Druže, srećan ti rođendan u to ime, evo, šaljem ti jednu sms porukicu - Razgovaraju dva kondoma, jedan kaže drugom kako često sanja decu, a ovaj drugi mu odgovari: druže, ti si puko.

Kako ti je veliki, mislim da ne može u hlače da ti stane, ma baš je odličan taj tvoj novi džemper! Ma koliki god da ti je, nek ti je srećan rođendan od srca ti želi tvoja najbolja drugarica!

Sms poruke - zaljubljeni

Koliko te volim, kao što reka voli nebo. Kao su dani moji tužni, kad nisi tu. Ostani zauvek tu kraj mene i učini me srećnom, ljubavi neprevaziđena.

Dan za danom prolazi, a moja ljubav raste u nedogled. Sreća je tako velika, tako snažna i čila, a ti si oduvek moja najveća ljubav bila.

Sećanja tonu u zaborav, zaboravih tvoje ime i lice tvoje, ali onaj osećaj, što vene u meni, zaboraviti nikad neću ja, ljubavi moja najdraža. 

Kako je teško osećanje večnog bola, što tišti moje srce tužno, kako je ljubav jedno beskrajno more sreće i bola istovremeno.

Dođi mi u snove, vilo, senko moga srca pregolema. Dođi još jednom u toj besanoj noći bola i češnje što skrajnut osetih ja!

Noći se setne i tužne, ali sreća se rađa u prolećno jutro, kao kad kap rose padne na srce otrovano moje. Ljubim te u snoviđenju pustoši setne i snene.

Kao je bilo ono divno popodne kad ostasmo sami ti i ja. Kad ugledah grudi tvoje bele što se sevnuše u strasti uzavreloj. Od toga dana moje srce je tvoje, prelepa vilo moja. Volim te!!!


Romantične ljubavne poruke

Ako ste zaljubljeni, a nemate ideju kako to da pokažete voljenoj osobi. Onda ste na pravom mestu. Izdvojili smo niz ljubavnih poruka koje vam mogu pomoći da iskažete svoja osećanja.

Možda ćeš nekada voleti drugu devojku, ali nijedna neće biti kao ja, jer ti nikada neće pružiti potpunu sreću i ljubavni užitak. Znaj da te večno volim i da će tako biti sve dok je sveta.

Dozvoli da večno snim na usnama tvojim, da te neprestano volim i da snivam o večnoj sreći. Ljubav koju osećam neprestano tišti moje srce. Najdraži/a volim te i voleću te večno.

Volim te jasno i to mogu reći glasno! Volim te u sutonu tihom, volim te u svitanje rano!

Moje srce pripada tebi, moja duša odiše ljubavnim snom. Draga/i ti si večno u mojim mislima i nikad te neću zaboraviti.

Kako su lepi snovi ljubavi, sreća što večno sja, kako je jutro zorom orošeno, tako i moja večna ljubav bdi nad tvojim uzglavljem zaspalim!

Noći si besane bez tebe, dani su setni i tužni. Čekam da ugrije jutarnje sunce koje će me buditi u tvom naručju. Volim te!











Popular Posts