Wednesday, February 5, 2014

Trifundan - sms cestitka za slavu

Neka vam je srećan ovaj dan, proslavljali još dugo Trifundan. Srećna slava Sveti Trifun!

Kako si mi, kako žena i deca? Ovom prilikom hteo bih da ti čestitam krsnu slavu i da ti poželim mnogo zdravlja sreće i uspeha u budućem radu. Srećna slava!

Kume, neka ti je srećna slava Sveti Trifun! Pozdravi sve ukućane i poželi im mnogo sreće do sledećeg našeg viđenja!

Zasjaće večna zvezda i večni sjaj koji će obasjati puteve naše Gospodnje. Veselo ti bilo i srećno. Puno zdravlja sreće i uspeha želim ti od srca sa celokupnom svojom familijom!

Bilo je dana kada smo proslavljali slavu u miru, slozi i veselju. Danas sam u tuđini, setih se onih divnih dana što zajedno provedosmo u našem zavičaju. Zato ti čestitam slavu Svetog Trifuna i želim terbi i tvojim da vam se ispune sve želje!

Sms poruke za krsnu slavu Sveti Trifun - Trifunci

Dragi moji, pune zdravlja sreće i uspeha želimo vam od srca. Neka vam je srećna i berićetna slava Sveti Trifun.

Srećno vam bilo krsno ime Sveti Trifun. Da Bog da proslavljali slavu dok je sveta i veka!

Nakon mnogo vremena želim da vam se javim sa čestitkom za vašu slavu. Poželjela bih vam mnogo uspeha u narednom periodu. Takođe, uputila bih čestitke i ostalim ukućanim i poželjela bih vam dobru zabavu i odlično veselje. Neka je srećno!

Kad dođe dan da se čestita ovaj veliki praznik, uvek se setim tebe dragi moj prijatelju, setim se svih onih divnih dana koje smo proveli u sreći i veselju. Želim da i vi danas proslavljate po istom receptu, da se družite, radujete i popijete u ime ovog velikog hrišćanskog praznika Svetog Trifuna!

Srećno ti bilo domaćine i tebi domaćice. Provedite svoj krsni dan u miru i blagostanju. Dočekajte lepo svoje prijatelje, a ja vam želim mnogo sreće! Srećna slava Sveti Trfun.

Popular Posts