Tuesday, February 11, 2014

Čestitke za Valentinovo tekst

Ako tražite najlepše čestitke i sms poruke za Valentinovu, na pravom ste mestu... Mi vam predlažemo šta da napišete svojim voljenima i to potpuno besplatno.

Kad poklope se kazaljke i kad odzvoni sat, znaj da mislim na tebe ljubavi najdraža! Srećan dan zaljubljenih!

Moja ljubav je bezgranična kao i moja sreća, sve dok smo skupa, nerazdvojni. Poslušaj otkucaj srca moga i znaćeš koliko te volim. Neka ti je srećan dan ljubavi - Valentinovo!

Miris sreće na pomolu sad je, tebe osetim u zvezdama tihi i u noći što dolazi. Kad se naše usne spoje, znaj da sreća to je. Sreća večna, sreća trajna od ljubavnog zagrljaja.

Toliko si lepa i mila devojko moja, toliko te volim da ni zamisliti ne možeš razmere moje večne ljubavi. Među nama je svetla budućnost i u to ime, čestitam ti ovaj današnji praznik sa željom da budeš srećna i vesela kao što si i do sad bila.

U suton tih kad veče se bliži, ja te volim jedina! Srećan dan zaljubljenih!

Miris jutra, budim se i mislim na tebe. Znam da ću te uskoro sresti i osjećam koliko sam srećan. Minuti sporo protiču, odbrojavam jedan po jedan. Što je više bliži tren našeg susreta, ljubav u meni raste. Volim te!

Najdraža moja, ovog puta neću ti reći koliko te volim, kad se sretnemo to ćeš otkriti sama. Dođi što pre da te milujem! Srećan dan zaljubljenih!


Valentinovo - sms cestitka za Dan zaljubljenih

Najveći izbor čestitki i sms poruka za Valentinovo, potpuno besplatno, sve na jednom mestu...

Kako bih volela da si tu kraj mene, da mi ulepšaš dan, a i noć što pada. Žudim za tvojim toplim zagrljajem, ljubavi moja. Neka ti je srećan dan zaljubljenih.

Kreni prema meni i dodirni me toplim dahom usana tvojih, dodini me i tiho zapevaj pesmu ljubav koja se večno čuje u mislima mojim. Dragi/a tu sam kraj tebe iako smo veoma daleko... Srećno Valentinovo!

Kad suza zablista u tvom oku, znaću da snivaš jednu divnu ljubavnu poemu koja se uzdiže noćas nad gradom punim ljubavi, sreće i radosti večne!

Kako teško protiču sati dok nisi u mome zagrljaju, kao moja topla ruka čezne za tvojim usnama. Zato poslušaj cvrkut lasta koje će uskoro doći i doneti našu zajedničku sreću! Srećan dan zaljubljenih!

Moje telo u beskraju usnulog neba drhti pred pomisli na poljupce kojima ćeš razveseliti moje uzavrele misli!


Popular Posts